Spring til indhold

Arrangementer

DGI Huset Herning, Motion: Andet motionstilbud

Slid- og leddegigt

Varmtvandstræning for personer med slid- og leddegigt. Træning i det varme vand aflaster og dæmper smerter i led og muliggør bevægelser og træning der ikke er muligt på land.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning hensynt. m/ Malene Botved

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning (H)

Træning i vand er rigtig gavnlig for hele kroppen på mange måder. Belastningen af leddene nedsættes væsentligt af opdriften i vandet, balancen udvikles, hjerte og kredsløb styrkes, og anspændte muskler løsnes.

Mere

Allerød Karateklub, Motion: Gymnastik/aerobic 22 mødegange kl. 09-10.30

Mild Yoga

Kom og nyd mild Hatha-inspireret yoga i hyggelig bygning lige. ved udkanten af skoven. I undervisningen arbejder vi med styrke, smidighed, balance,. kropsbevidsthed, bevægelsesterapi og åndedræt, i en lang række stillinger og.

Mere

Taastrup Medborgerhus, Motion: Vandretur/stavgang Hver onsdag 18:30

Motionsgang - Træningsture onsdage aften

På Taaspidsernes aftenture går vi 6 km.

Mere

Gratis

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 16.45-18.15

Sommeryoga for alle

Er du nysgerrig på hvad yogaen kan give dig, eller vil du gerne holde dig i gang over sommeren, så kom med på dette korte forløb.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 08-08.55

Barre pilates træning (5X) m/ Isabel Lohmann

Leder du efter en sjov og effektiv måde at tone og styrke dine muskler, forbedre din kropsholdning og øge din fleksibilitet? Så er vores Barre træningstime lige noget for dig.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 15-16.30

Restorativ Yoga - Sommer

Nyhed! Kort sommerforløb på 6 mødegange, lige til enten at forlænge din yoga træning eller prøve af, om Restorativ yoga er noget for dig. Restorativ yoga er for alle der har brug for at sætte farten. ned og slappe mere af.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 17-18.30

Hatha og yin Yoga - Sommer

Nyhed! Kort sommerforløb på 6 mødegange, lige til enten at forlænge din yoga træning eller prøve af, om Hatha og yin yoga er noget for dig. Vi arbejder overvejende med hatha yoga. Der bliver arbejdet grundigt.

Mere

Ravnsborg Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 09-10.30

Torsdags Yoga i Horslunde

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Branderslev gl. Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 17.15-18.45

Torsdags Yoga i Branderslev

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 08:30

Baby/småbørnssvømning 0-2 år

Gennem sang og leg arbejdes med vandtilvænning, grundgreb- og dykketeknikker samt stimulering af sansemotorikken. Alt dette foregår i trygge rammer sammen med én forælder og er på det enkelte barns præmisser.

Mere

Pris: 325 kr

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 08:30

Ældresagen

Holdet er for medlemmer af ældresagen, der ønsker en skånsom træning, hvor der også er mulighed for at få pulsen op. Indbetal direkte til SMUT.

Mere

Pris: 245 kr

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 16:30

Plask og Leg

Alle børn bør lære at svømme i SMUT Pige/dreng: 5 - 6 år.

Mere

Pris: 350 kr

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 16:30

Lettere øvede

Alder: 7 - 8 år Alle børn lærer at svømme crawl, ryg, bryst og butterfly.

Mere

Pris: 350 kr

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 16:30

Øvede

Alle børn udbygger teknikken i crawl, ryg, bryst og butterfly! På dette hold lærer børnene at vedligeholde og udbygge de færdigheder, de har lært på "Plask og leg" og "lettere øvede". Alder: 9-10 år (cirka).

Mere

Pris: 350 kr

Lem Hallen, Motion: Vandretur/stavgang Hver tirsdag kl. 17.00 - 18.00 i Lem Hver onsdag kl. 17.00 - 18.00 i Højmark Hver torsdag kl. 19.00 - 20.00 i LemMødested

Gå fællesskab

Mødetidspunkter og sted: Hver tirsdag kl. 17.00 - 18.00 i Lem Hver onsdag kl. 17.00 - 18.00 i Højmark Hver torsdag kl. 19.00 - 20.00 i Lem.

Mere

Gratis

Ringkøbing-Skjern Medborgerhus, Motion: Andet motionstilbud 16:30 - 17:30

Tai Chi 18 "Torsdags" - Qigong

Qigong er ældgamle kinesiske helseøvelser. Det er langsomme, rolige bevægelser, kombineret med en lang dyb vejrtrækning, der giver en større mængde ilt til kroppens celler. Øvelserne styrker muskler, sener, knogler, nerver og forbedrer blodcirkulationen.

Mere

Pris: 680 kr for 8 lektioner (9/5 afholdes 8/5)(spørg til datoer)

Gram Højskole, Motion: Vandretur/stavgang 16:30 - 17.30

Gåtur i og omkring Gram

Vi går en tur hver mandag og torsdag i og omkring Gram. Turen varer ca. 1 time og foregår i et tempo, hvor de fleste vil kunne følge med. Vi starter og slutter på parkeringspladsen ved Gram Højskole. I tilfælde af regn er turen automatisk aflyst.

Mere

Gratis

Aabenraa Sundhedsklinik, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.30-17.30

Qi Gong

Qigong er kinesiske helseøvelse, som kan anvendes både forebyggende, styrkende og helbredende. De langsomme, rolige bevægelser styrker muskler, sener, knogler og nerver, samt forbedrer balancen, blodcirkulationen og fokus.

Mere

Sundhed &Træning Rosenkildevej, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 15.30-16.15

Træning og bevægelse med fysioterapeut Jacob Nordholt Hansen

Holdet henvender sig til dig, som ønsker at træne og forbedre din fysiske formåen trods forskellige gener i bevægeapparatet.

Mere

Sundhed &Træning Rosenkildevej, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.15-17

Hensyntagende træning efter kommunalt genoptræningsforløb

Holdet henvender sig til dig, som er i gang eller har været i gang med et genoptræningsforløb i kommunalt regi efter en operation - og som fortsat har brug for funktionel, guidende og hensyntagende træning.

Mere

Museum Jorn, Silkeborg, Motion: Andet motionstilbud 19:00-20:00

Yoga med Jorn

Oplev blid og sanselig yoga for begyndere på Museum Jorn ved yogainstruktør Anette Pinstrup. Medbring din yogamåtte og et tæppe og giv dig selv en time til ro og fordybelse med yoga omringet af kunstværker i stemningsfulde udstillingssale.

Mere

Pris: 50-175

Kroppens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 08-09.15

Motion for mænd

Vil du holde formen og få ny energi. På dette hold kan du ved bevægelse få fornyet styrke, udholdenhed og lyst til at gøre noget for dig selv og din krop.

Mere

Kroppens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 09.15-10.30

Motion for kvinder

Undervisning for dem, der ønsker at bevare kroppen smidig, udholdende og stærk. Vi arbejder med kroppens muligheder til glad musik. Pulsen skal være høj og sveden skal pible frem.

Mere

Idrætscenter Midtfyn, Motion: Andet motionstilbud 22 mødegange kl. 09.15-10

Vandgymnastik for alle

Oplev glæden og velvære ved at gå til varmtvandsgymnastik. Vi vil træne bevægeapparatet, styrke musklerne, træne. balancen/koordination, konditionen og afslutte med udstrækning/afspænding. Det.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 22 mødegange kl. 17.15-18.45

YIN Yoga

Yin yoga er en groundende meditativ yogaform, som bygger på traditionel kinesisk medicin. Den består af lange blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3 - 5 minutter.

Mere

Tjørnehøjgård, Motion: Gymnastik/aerobic 33 mødegange kl. 16-17.50

Hatha yoga - begyndere og let øvede

Hatha yoga er mødet mellem din styrke, din krop, dit sind og din sjæl i nuet. Dette hold er for dig, der vil prøve kræfter med Hatha yoga eller har brug for at arbejde lidt mere med de klassiske Hatha yoga stillinger, som du kender.

Mere

Broskolen, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand med Pia Jørgensen i Korsør

Træning i varmt vand giver glæde og velvære. Vi arbejder med forskellige øvelser, hvor vi får bevæget de fleste af kroppens muskelgrupper. Vi benytter os af vandets bæreevne og modstand. Nogle af øvelserne vil være med redskaber.

Mere

Seniorhuset på Højagercentret, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 08.30-10

Sommeryoga - morgenhold

Er du nysgerrig på hvad yogaen kan give dig, eller vil du gerne holde dig i gang over sommeren, så kom med på dette korte forløb.

Mere