Spring til indhold

Arrangementer

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Gymnastik/aerobic

Yin yoga 40+

I Yin yoga arbejder vi med det dybereliggende bindevæv. Vi fordyber os i meditative blide stræk, hvor vi bevidst afspænder muskulært, så vi nærer vævet omkring muskler, organer og led, og derved opnår større smidighed og frihed i kroppen.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11-12.30

Knæ- og ryghold

For deltagere med knæ- og rygproblemer. Her vil du få varierede øvelser der styrker muskulaturen i hele kroppen, men med særligt fokus på ben og hofteproblemer. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12.30-14

Motionsboksning - kun for mænd

Motionsboksning er for voksne drenge 50+ som gerne vil have sved på panden - i et godt fællesskab hvor der også er plads til et godt grin.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 08.15-09.45

Yoga for de morgenfriske

Hensyntagende specialundervisning. Start din dag med halvanden times skøn yoga fra morgenstunden af og bliv klar til dagen med morgenyoga. Vi vækker kroppen med en stille start og varmer kroppen op med smidigheds- og styrkeøvelser.

Mere

'Pletten' udendørs, Foredragssalen, Ølby, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 08.50-10.20

Senioryoga 1 - hensynt., Ølby m/ Pernille Homøe

Senior yoga gør godt i både krop og sind - og mine deltagere er meget glade for at gå på holdet.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.30-11

Yoga

Øg din styrke, indre ro og velvære. Der arbejdes med hele kroppen gennem forskellige dynamiske og statiske stillinger, så alle muskelgrupper trænes. Der opnås positiv effekt på kredsløb, fordøjelse m.m., og smidigheden øges.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 09.30-11.10

Bevæg dig glad for gigtramte

Der arbejdes i små hold, på 5 til 7 deltagere, hvor der er tid til at tage hensyn til den enkelte deltager, der på grund af nedsat bevægelighed, F.eks smerte i nakke, skulder, ryg, gigt, ischias, eller balanceproblemer, ønsker en mere skånsom træning.

Mere

Creatime, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 10-11.10

Bevægelse for ældre

Kom godt og glad i gang. Her vægtes på styrke, udholdenhed, balance og især er der meget. fokus på led mobilisering. Naturligvis får vi også pulsen op. Vi varierer i temaer og. øvelser, ledsages af dejlig musik.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10-11.30

Yoga - for KOL, astma og andre lungeudfordringer

Dette yoga hold er specielt til dig, der har KOL. Der er fokus på at styrke kroppen og specielt musklerne omkring lungerne, både med åndedrætsøvelser og øvelser der sætter pulsen op.

Mere

'Pletten' udendørs, Foredragssalen, Ølby, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.30-12

Senioryoga 2 - hensynt., Ølby m/ Pernille Homøe

Senior yoga gør godt i både krop og sind - og mine deltagere er meget glade for at gå på holdet.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11.30-13.10

Motion for kvinder med osteoporose

Hensyntagende hold. Lettere styrketræning har en gavnlig indvirkning på dine knogler, der bliver stærkere, når de belastes. Det er også vigtigt at have et "korset" af stærke ryg- og mavemuskler til at støtte rygsøjlen.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11.45-13.15

Yoga med hensyn

Dette hold er for dig med akutopstået eller permanente skader, som har brug for lidt ekstra hensyn. Man kan stadig sagtens lave yoga, selvom kroppen ikke kan det samme som den kunne engang.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11.45-13.15

Yoga for mænd med hensyn

Drømmer du om, at svinge benet henover sadlen igen, at sidde ubesværet på gulvet, eller er du bare nysgerrig på, hvad er yoga for noget? Så er dette holdet for dig. Yoga er nemlig også for mænd.

Mere

Gulkrogcentret, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 13.15-14.15

Træning i vand - hensyntagende

Døjer du med ledsmerter, dårlig ryg, gigt eller lignende?. Så er mit hensyntagende hold lige noget for dig. Vandet som er dejlig varmt, og træningen har en god virkning på både sind og krop.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 13.30-15

Yoga med let hensyn

Dette hold er for dig, der har brug for lettere hensyn. Det kan være din skulder, knæ e.l. der driller, alderen har gjort dig slap og usmidig, du er stresset eller har andre lettere behov for hensyn.

Mere

Kultunariet, Haslev Gl. Seminarium, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 13.40-14.50

Træning på stol - hensyntagende

Knager det i. kroppen og har du lyst til at få mere bevægelighed, styrke og forståelse for. din krops muligheder? Her får du en sjov og effektiv træning til de behov,. netop du har. Her er plads til at være forskellige. Det kropslige og det.

Mere

Kulturhuset Kilden, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 14-15.40

Bevægelse for personer med knogleskørhed

Har du knogleskørhed og vil du gerne træne i trygge rammer?. Specialundervisningen på dette hold omfatter øvelser, der styrker muskulaturen, din koordinationsevne og balancen, så du mindsker risikoen for at falde og pådrage dig brud.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 15-16.10

Har du gigt, artrose eller smerter - hensyntagende

Knager det i. kroppen og har du lyst til at få mere bevægelighed, styrke og forståelse for. din krops muligheder? Her får du en sjov og effektiv træning til de behov,. netop du har. Her er plads til at være forskellige. Det kropslige og det.

Mere

Kulturhuset Kilden, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16-17.30

Afspænding / yoga / meditation

Med en kombination af afspændings- og yoga øvelser træner vi styrke og smidighed af hele kroppen, inkluderende balance og koordinations øvelser. Undervejs inddrages opmærksomheden på åndedrættet og kropsbevidstheden.

Mere

Skovmoseskolen, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 17-18.30

Træning for overvægtige kvinder

Træning og afspænding for dig, der gerne vil have en stærkere krop uden, at det skal gøre ondt. Der vil blive trænet med både krop og redskaber. Så kom frisk!

Mere

Kerteminde Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17.15-18.45

Stram op med foamruller

Træning og massage med den populære foamroller - en hårdt presset skumrulle,. som både retter ryggen ud, træner din balance og stabilitet samt masserer ømme muskler og bindevæv.

Mere

Skovmoseskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 19-20.10

Fit for life

På Fit for life sker der meget. Vi træner forskellige stilarter som motion og cardio. Til god musik arbejder vi kroppen i gennem med en god omgang crossfit træning og helt almindelig styrketræning.

Mere

Evasro YoPi-Center Roskilde, Motion: Andet motionstilbud kl. 10:30

Evasro YoPi-Center Roskilde - sæson tilmelding klar nu

I YoPi-Center Roskilde finder du yoga, pilates og Gotvedgymnastik.

Mere

Pris: 1200 kr

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 16.30-18

Yoga - hensyntagende

Denne yogaform er tilpasset den moderne vestlige kultur. Her bliver vægten lagt på fysisk og psykisk velvære. Yoga og afspænding har en positiv indvirkning på immunforsvaret og helbredet generelt.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende yoga (H)

Vær med på et. hold, hvor der bliver taget hensyn til dig og dine begrænsninger. Nyd de blide. bevægelser, hvor vi møder kroppens energi med fokus på åndedrættet. Vores.

Mere

Roskilde Badene, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmtvandsbassin - hensynt. m/Henriette Carlsen

Dette hold er et hensyntagende hold* med motion i varmvandsbassin. Afspænding og bevægelse i varmt vand er en rigtig god form for træning for mennesker med problemer i muskler og led (gigt, ryg- og bevægelseshæmmede).

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 12.15-13.45

Yoga - også med osteoprose

Yoga styrker din krop, når den ikke længere fungerer på 100 %. Holdet er for dig, der har forskellige fysiske skavanker, som vi skal tage særlig hensyn til.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Fitness/styrketræning 17 mødegange kl. 16.30-17.15

Zumba med Hensyn

Holdet er til dig med skader og skavanker, overvægt, eller du er ældre. Du vil opleve, at tempoet er langsommere, dansene er lettere, og der er ingen hop. Der er fokus på at skåne knæ og hofter.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Fitness/styrketræning 17 mødegange kl. 17.30-18.30

Zumba med Hensyn

Holdet er til dig med skader og skavanker, overvægt, eller du er ældre. Du vil opleve, at tempoet er langsommere, dansene er lettere og der er ingen hop. Der er fokus på at skåne knæ og hofter.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Fitness/styrketræning 17 mødegange kl. 18.40-20.10

Zumba med ryg/core

Efter en skøn time (60 min.) med Zumba, hvor vi danser til en blanding af latinamerikanske rytmer og populær musik, slutter vi med 30 minutters coretræning - styrketræning af mave og rygmuskler.

Mere