Spring til indhold

Paul Banks og HP Lange

Musik: Rock/Pop

Paul Banks & HP Lange. En aften med Paul Banks og HP Lange byder på roots, blues, mountain samt egne og helt nye sange. Gode historier og masser af guitarer, mandoliner og banjoer. Med andre ord en musikalsk oplevelse, du ikke vil gå glip af.

De to herrer har primært bevæget sig indenfor den amerikanske folkemusik tradition og er to af de mest rutinerede og velanskrevne musikere og sangskrivere herhjemme. De har begge et hav af udgivelser med sig, samt en imponerende samling af priser og awards.

I snart 40 år har Paul Banks været et toneangivende navn på den danske musikscene. Især hans virtuose akustiske guitarspil har gjort indtryk på flere generationer af danske guitarister, men også hans vokal og sangskrivning har vakt genklang.

HP Lange har været professionel musiker indenfor blues roots genren siden 1986. Igennem årene er det blevet til rundt regnet 4.000 gigs som solist, som band og i løse konstellationer. Hele tiden med bluesmusikken som gennemgående tone og spilleglæden som altafgørende drivkraft.

____

Billetpris: 190 kr.
Billetgebyr: 20 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. siddepladser
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.