Spring til indhold

Anne Linnet

Musik: Rock/Pop

På MantziusLive 2023: Sange Til Livet. Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970'erne er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister.

Hun er udover at være kendt for en stribe af store hits klassikere mindst lige så kendt for sine ærlige tekster lyst til at eksperimentere med musikgenrer.

Til foråret kan publikum opleve hende på MantziusLive i en intim opsætning i trio-format, når hun tager sine nye såvel som kendte sange fra sit store bagkatalog.

Det lyder skørt, når man siger det i dag, men i en lang, lang årrække lå den nu yderst velkendte elskede Anne Linnet-sang 'Forårsdag' i en skrivebordsskuffe bare ventede. Ventede på at finde sit rette hjem. Det samme gør sig gældende for de 50 'SANGE TIL LIVET', som Anne Linnet nu hiver frem, efter årtier i sin sangskuffe, udgav i november 2022.

Som projektets titel så antyder, handler sangene om livet. Fra den spæde start til slutningen samt alt det, der kommer indimellem, når liv leves. Fælles for dem er, at de taler til følelserne. Til den længsel et menneske kan have efter et andet menneske, håbet, du bærer med dig gennem livet, afgrunden, du føler, du står ved, når du mister en nær ven, et tæt familiemedlem eller dit livs kærlighed.

Alle sangene står rene udelukkende akkompagneret af pianist Jesper Bo Hansen, som Anne Linnet har spillet med i mange år. Det giver plads til, at teksterne deres budskaber kan stå klart frem.

Siddende koncert.

Dørene åbner en time før koncertstart.