Spring til indhold

Personlig Økonomi- og gældsrådgivning

Diverse: Andet

Gratis, anonym, fortrolig og uvildig rådgivning i Frivilligcenter Rudersdal.

Er din gæld blevet helt uoverskuelig og har du ikke andre muligheder for at få hjælp, kan du få gratis og anonym rådgivning i Økonomi- og gældsrådgivning i Frivilligcenter Rudersdal.

Frivillige med uddannelse og erfaring indenfor økonomi, jura og det sociale område er klar til at hjælpe hver tirsdag eftermiddag.

Du kan få hjælp til at få styr på din økonomi. Vi hjælper dig f.eks. med:
  • at lægge et budget som kan holde med din nuværende indtægt
  • at vurdere om betingelserne for at opnå gældssanering gennem skifteretten, er til stede og hjælper dig med at udfylde ansøgnings-skemaet
  • at rette henvendelse til dine kreditorer for at lave aftaler
  • at få bedre styr på situationen, hvis din bolig er ved at gå på tvangsauktion eller hvis du ikke har penge til den månedlige ydelse på bil eller andet som er købt på afbetaling eller hvis du ikke har penge til at betale din gæld til skat
  • at lave en handleplan for fremtiden.
Kort sagt, varetager vi helt dine interesser i alle spørgsmål om gæld og den økonomi som er nødvendig for at få det hele til at hænge sammen.

Du møder
Jørgen Cardél er pensioneret advokat og statsautoriseret ejendomsmægler og har mange års erfaring som frivillig i gældsrådgivningen i Forbrugerrådet Tænk.

Rådgiverne kender systemet og har tavshedspligt. Vi sætter en time af til dit første besøg.

Rådgivningen
Rådgivningen finder sted tirsdage kl. 15.30, kl. 16.30 og kl. 17.30 i Frivilligcenter Rudersdal på Øverødvej 246 A, 2840 Holte.

Rådgivningen er gratis, fortrolig og anonym. Du bestemmer selv, hvordan du vil benytte vores råd. Ansvaret er stadig dit eget.

Tilmelding
Når du har tilmeldt dig personlig rådgivning, så kontakter vi dig pr. mail eller telefon og laver en endelig aftale om et møde på en tirsdag.

Hvis du ønsker at være anonym, kan du nøjes med at skrive dit fornavn og skrive anonym som efternavn.