Spring til indhold

AnnMari Max Hansen til "Fællessang Med Optrædende"

Musik: Folk/Vise/Country

Torsdag d 1.december byder Havarthikultur på koncert med forudgående fællesspisning og fællessang. Denne gang med AnnMari Max Hansen.

1. december

Når vi slår dørene op for årets sidste fællessang har julen nærmet sig, og det skal da mærkes en smule. Vi når ikke dertil, hvor vi viser julekalender på storskærm, men vi forsøger at få krænget en nissehue på Stig, så han finder et par hyggelige julesange frem til sit enmandsorkester.

AnnMari

Havarthigaardens Visevenner har været så heldige at få AnnMari Max Hansen til at komme til Fællessang-arrangement.

Denne aften får vi serveret et udpluk fra hendes omfangsrige repertoire; her iblandt sange af Kai Normann Andersen. AnnMari vil også give os et lille indblik i sit liv som skuespiller, hvorfor hun forlod faget, og efter 18 års "pause" vente tilbage til skuespillet.

Teaterliv

AnnMari Max Hansen har tidligere været ansat på Det kgl. Teater og spillet hovedroller i såvel det moderne som det klassiske repertoire. Hun har desuden medvirket i adskillige musicals, bl.a. "Les Miserables", "Over the Rainbow", "Cabaret", "Tiggeroperaen" og senest i "Spillemand på en tagryg" og "Oliver Twist" på Det ny Teater i København. Desuden har hun medvirket i flere film, bl.a. "Vinterbørn", "Løgneren", "Elise" og "Øjeblikket" samt indspillet CD'er og tv, revy og kabaret.

Medbragt mad eller lækker andretning fra Rosmarin

Fællesspisningen er et ekstra hyggeligt element på aftenens program. Du vælge enten at tilkøbe en delikat anretning fra "Rosmarin" - 155,-kr eller medbringe din egen mad. Anretningen købes sammen med billetten, dog senest d. 28.11 aht. kokken.

Link til billetsalg

Drikkelse købes i baren til rimelige priser.

Dørene åbnes kl. 18.00 for spisende gæster.