Spring til indhold

Husum ECV, dans og bevægelse, torsdag

Motion: Danseundervisning

Børnedans. Børnedans er for dit barn, som elsker at bevæge sig til MGP-musik, Ramasjang, TikTok-sange eller andre smarte børnesange.

Vi danser til både nye og gamle MGP-sange og nogle gange til andre sange som børnene også kender. Vi skal lære en masse sjove og cool dansetrin og kaste nogle seje håndtegn, så vi kommer til at lave nogle lige så seje danse som børnene gør i MGP i fjernsynet eller på TikTok!

ALLE KAN VÆRE MED!

Energicenter Voldparken
Kobbelvænget 65, 2700 KøbenhavnUgedag
Sted
Alder
Tidsrum
Tirsdag
ECV
4-5 år
16:00-16:45
Tirsdag
ECV
6-8 år
17:00-17:45

Aldersinddelingen skal respekteres.

Om Børn i Bevægelse
Børn i Bevægelse er bevægelsesaktiviteter for børn, hvor professionelle instruktører sikrer, at børnene lærer og har det sjovt sammen. Man kan gå til mange forskellige ting - det vigtigste ved dem alle er at vi mærker fællesskabet og har det sjovt sammen. Vi har aktiviteter forskellige steder på Østerbro, Nordhavn, Husum og i Sydhavn

Praktisk om efterårssæsonen 2022
Aktiviteterne foregår ugentligt fra omkring uge 35 til omkring omkring uge 49 (eksklusiv skoleferier). En sæson består af 13 aktivitetsgange, og hvis en aktivitetsgang skulle blive aflyst, placeres den i slutningen af sæsonen

Hvis holdet ikke er fyldt op ved sæsonstart, er det muligt at prøve at være med den første gang i sæsonen, også selvom man ikke er tilmeldt

Vær opmærksom på at hvis man fortryder sin tilmelding, returneres pengene kun til og med uge 37

Børn i Bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE i Husum og er en medlemsaktivitet.
Derfor er din betaling ikke et deltagergebyr, men et medlemskontingent for det halvår du går til Børn i Bevægelse. Det betyder også, at du får adgang til en masse andre sjove aktiviteter i afdelingen. DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne- og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen. Udover vores ugentlige aktiviteter i DUI huset, har vi også weekendture, lejre og arrangementer man kan deltage i.
Når du melder dig ind, vil du automatisk blive tilmeldt vores nyhedsbrev hvor du kan læse mere om alle vores medlemsaktiviteter.
Vær opmærksom på at dit medlemsskab af DUI-Østerbro fortsætter indtil du melder dig ud af foreningen.

Har du spørgsmål kan du skrive til rosa@dui.dk eller skriv en på 42361383 for spørgsmål.

Vi er en frivillig forening og bestræber os på at svare så hurtigt som muligt. Skulle et Børn i Bevægelseshold ikke blive oprettet får man naturligvis sine penge retur.

Indmeldelse af DUI-LEG og VIRKE et krav
Børn i Bevægelse arrangeres af DUI LEG & VIRKE København. Det betyder, at når du tilmelder dig en af aktiviteterne, bliver du også meldt ind i foreningen og får derved adgang til en række andre sjove aktiviteter
Det betyder blandt andet, at man kan deltage i afdelingens andre aktiviteter, at man har stemmeret ved afdelingsmøder (generalforsamlinger) og at man har ret til at deltage i DUI LEG & VIRKEs landsdækkende aktiviteter, for eksempel Aktivitetsfestival, børnetræf og JUBI-lejr.