Spring til indhold

Marked for Kunst og Kunsthåndværk 2022

Udstilling: Billedkunst

Kunst og kunsthåndværk - et levende tilbagevendende marked på Havartigaarden. 35 kunstnere og kunsthåndværkere udstiller deres bedste værker i vores smukke lokaler - og sælger gerne af deres arbejder.

Fernisering

Markedet åbnes af Rudersdals Kommunes borgmester Ann Sofie Orth til ferniseringen lørdag d. 5.11 kl. 11.00.

"Kunst I Alle Aldre"

"Markedet" indeholder endnu en udstilling. Havarthigaardens kunstudvalg har indbudt udvalgte børnehavebørn, skolebørn, gymnasieungdom og pensionister til at udstille hver deres bud på temaet: "Kunst I Alle Aldre", som dermed får mulighed for at vise deres kreativitet side om side med de mere etablerede kunstnere, og overfor et stort og oplagt publikum.

Konkurrence

I løbet af de to dage, kan publikum lægge et lod i en lotterikasse. Ved markedets afslutning trækker vi lod om "gavekort" til brug for køb af kunstværker fra een af de udstillende kunstnere - efter frit valg.

Præmierne er således:

1. præmie 2.000 kr.

2. præmie 1.000 kr

3. præmie 500 kr

4. præmie 500 kr.

5.-10. præmie vingaver

Til ganen og børnene

Hverken tørst eller småsult skal afholde nogen fra at besøge det hyggelig og spændende marked, så vi etablerer naturligvis en café med rimelige priser. Endelig danner hus og have den perfekte ramme for børneaktiviteter - så poderne kan adsprede sig.