Spring til indhold

Festihallens Firmajulefrokost 2022

Udstilling: Billedkunst

Firmajulefrokost. Festihallen åbner dørene til en eksklusiv julefrokost med det hele for virksomheder. Vi sørger for alt, så I skal blot møde festklædte op feste igennem.

Øl, vand vin er ad libitum hele aftenen, en kok serverer en lækker traditionel julebuffet, så kan I se frem til fantastisk underholdning med live musik DJ hele aftenen!

DER ER IKKE SPARET PÅ DETALJERNE!
Så snart du træder ind ad dørene hos Festihallen, træder du ind til skov, stjernehimmel oplyst festivalscene - det er som at stå på en rigtig festivalplads, udover der til denne fest er pyntet smukt op til jul. Det bliver præcis så vildt fedt, som det lyder, vi tør godt love, at din julefrokost bliver holdt i de mest unikke detaljerige rammer.

LIVE MUSIK OG DJ
Glæd jer til forrygende live musik når Nicki Jack All Stars indtager scenen med de største Rock & Pop hits. Festen stikker af, når Nicki Jack skruer op for både lyd, energi underholdning!

Når Nicki Jack All Stars ikke har indtaget scenen, så har DJ'en, her kan du glæde dig til alle klassikerne, som nok skal få jer op af stolene.

MAD OG DRIKKE
Vi serverer en stor overdådig julebuffet, hvor kokken udskærer serverer maden.

Marinerede sild med karrysalat, æble, æg løg
Stegte sild i champagneeddike
Hønsesalat med asparges bacon
Røget laks med sennepscreme syltede havtorn
Fiskefilet med remoulade
Hjemmelavet medister med råsyltede rødbeder
Ribbensteg med brune kartofler sovs
Confiterede andelår med appelsin
Hjemmelavet rødkål med julekrydderier
Julesalat
Hertil hjemmebagt flutes rugbrød samt smør
Ostefad med druer
Risalamande med kirsebærsauce
Vores flotte bar er åben hele aftenen, hvor der er vand, vin øl ad libitum!
Snaps, drinks, shots m.v. kan naturligvis tilkøbes i baren!


I Festihallen er der åben garderobe til fri afbenyttelse - dette er på eget ansvar.

REFUNDERING

Ved for få solgte billetter vil Festihallen forsøge at flytte arrangementet til en anden dato. Melder kunsterne afbud på grund af sygdom, afvikles arrangementet med et erstatningsband.

Billetter købes gennem Ticketmaster.. Dette kan udelukkende ske ved at udfylde Ticketmasters Fan Guarantee formular.

Det er dog muligt at videresælge sine billetter, dette skal gøres gennem Ticketmaster, Festihallen skal informeres herom.

Festihallen refunderer ikke billetter for gæster, som ikke deltager i arrangementet på baggrund af sygdom, ansættelsesstop eller lignende.

Skulle arrangementet, mod forventning, blive aflyst som følge af restriktioner udstedt af regeringen (ex. COVID-19 restriktioner), vil billetterne blive overført til brug ved ét af Festihallens andre arrangementer i 2023.

Festihallen kan til hver en tid kræve fremvisning af gyldig COVID-19 test eller lignende ved ankomst til arrangementet. Kan gæsten ikke fremvise test eller fremvises en positiv test, kan gæsten afvises uden refundering af billettens pris.