Spring til indhold

Temadag: Styr på stress

Diverse: Møder

Temadag giver viden om symptomerne på stress og du får de første redskaber til at gøre noget ved det. Føler du dig udbrændt? Har du problemer med søvn, koncentration, hukommelse eller humør?

Temadag giver viden om symptomerne på stress og du får de første redskaber til at gøre noget ved det

Føler du dig udbrændt?
Har du problemer med søvn, koncentration, hukommelse eller humør?
Oplever du at dit liv er blevet til et spørgsmål om at klare dagen og vejen og holde ud?
Er du ved at ramme muren - eller kender du nogen der er det?

På temamøde om stress går vi tæt på symptomerne, men vi kigger også på, hvordan vi kommer videre og passer på os selv.

Stress er en folkesygdom ifølge Sundhedsstyrelsen og mindst hver tiende erhvervsaktive dansker er så stresset i hverdagen, at det går ud over evnen til at arbejde og fungerer normalt. Mere end 2 procent søger læge på grund af stress. Vi står faktisk midt i en udbrændtheds-epidemi ifølge en ny amerikansk bog 'The Burnout Epidemic', der har samlet forskning og undersøgelser fra hele verden.

Langvarig Stress kan sætte sig i både krop og sind. Det viser sig ved symptomer som søvnproblemer, træthed, svigtende koncentration og hukommelse, irritabilitet, angst, dårligt humør, ændrede vaner med hensyn til kost og, stimulanser. Langvarig stress er meget alvorligt og noget der skal tages hånd om, da det er glædesløst at være i en vedvarende tilstand af anspændthed og ulyst.

Men hvordan overvinder vi vores tids måske mest oversete epidemi?

På dette to timers temamøde får du de første redskaber til at teste dit eget stress-niveau og finde vej ned ad stresstrappen, så du får en bedre balance i livet. Du skal forberede dig på at deltage aktivt og dele dine egne erfaringer. På mødet præsenterer vi dig også for muligheden for at deltage i et gruppeforløb 'Sammen om Stress'.

Du møder
Lisbeth Sonne certificeret Stress Coach og NLP Master og karriererådgiver og stressrådgiver i egen virksomhed. Lisbeth Sonne har selv været ramt af alvorlig stress i 2015 og 2018, da hun arbejdede med management og ledelse i it-branchen og den finansielle sektor. Dengang tog hun en beslutning om at hun fremover vil have styr på eget liv og hun lever af at hjælpe andre med at forebygge stress og finde balance i livet.

Hvornår
Temadagen foregården 26. januar fra 19.00 - 21.00 på Birkerød Bibliotek, Lille Sal, Stationsvej 32, Birkerød.

Tilmelding
Alle er velkomne og det er gratis at deltage, men der er begrænset antal pladser. Kom med din partner eller ven. Kom hvis du har brug for at få styr på stress.

Du kan også tilmelde dig gruppen Sammen om stress her: https://frivilligcenterrudersdal.nemtilmeld.dk/57/.