Spring til indhold

Ester Brohus & Knud Møller

Musik: Folk/Vise/Country

Ester Brohus og Knud Møller tager på længe ventet duo-tour:.

Efter mere end 20 år som venner og musikalske fortrolige tager Danmarks country-darling, Ester Brohus, og Knud Møller duo-turné sammen i efteråret 2022, og den 11. november står de på scenen på MantziusLive.

Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde hej. Siden har de været hinandens gode venner.

Kort efter det første møde blev albummet "Poor Pretty Little Me", med Knud Møller som producer, til, og pladen høstede hele tre Grammys.

Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden. De har sågar været med til at stifte en musikforening i Hedensted.

"Knud er ikke bare en nabo. Vi har et solidt venskab, og det er altid ham jeg kører over til, når jeg har lavet noget nyt musik. Vi har ofte talt om at tage af sted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til," lyder det fra Ester Brohus.

Repertoiret denne aften på MantziusLive bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil.

___

Dørene åbner kl. 19.00. Koncertstart kl. 20.00.

Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.