Spring til indhold

Jacob Dinesen - The Joker's Hand Tour

Musik: Rock/Pop

Med sit 5. studiealbum, "The Joker's Hand", bevæger 25-årige Jacob Dinesen sig i en markant mere rocket retning.

Sine aner og musikalske ophav kan og vil han ikke løbe fra, hvilket er helt tydeligt på albummets titelnummer, The Joker's Hand.

Denne sang er en smuk duet mellem Jacob og hans musikalske lærermester og gode ven, den anerkendte britiske folkmusiker Allan Taylor. Men som albummet folder sig ud, bliver det helt tydeligt, at produktionerne og sangene har udviklet sig i takt med at mennesket Jacob Dinesen også har udviklet sig. Vi får det at se med egne øjne på MantziusLive i Birkerød den 10. november.

Dette kommer i særdeleshed til udtryk i den hyperintense duet "How Can I Keep From Singing" med Sebastian Wolff (frontmand i bandet Kellermensch), at Jacob Dinesen indeholder mange flere lag af musikalitet end udtrykt på tidligere udgivelser. På The Joker's Hand bliver der åbnet for posen og støjet igennem på nogle af sangene, mens der bliver funderet eftertænksomt på andre.

2022 står i de store koncerters tegn. Der bliver skruet gevaldigt op for intensiteten og på størrelsen af koncerterne. Efter en lang og tætpakket solo-tour i 2020 og 2021 er det tydeligt, at både Dinesen og holdet bag trænger til at komme på landevejen igen.

Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbilerne og tourbussen triller afsted. Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, er tilstede. Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, masser af planlagte tour-datoer, sultne musikere og en rastløs artist... Så mangler kun det allervigtigste, nemlig Jacobs trofaste publikum. Så kære venner, vi ses derude - og måske på MantziusLive?

Albummet "The Joker's Hand" udkom den 26. november 2021.

_

Stående koncert. Nr. siddepladser på balkonen (+20 kr.)

Dørene åbner kl. 19. Showstart kl. 20.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.