Spring til indhold

Fælles meditation

Diverse: Møder

Oplev indre ro og nærvær i guidet fælles meditation den anden torsdag i hver måned. Har du lyst til at meditere sammen med andre? Vil du bruge tid til fordybelse og indre opmærksomhed? Drømmer du om at slippe tankemylderet for en stund?

Oplev indre ro og nærvær i guidet fælles meditation den anden torsdag i hver måned

Har du lyst til at meditere sammen med andre?
Vil du bruge tid til fordybelse og indre opmærksomhed?
Drømmer du om at slippe tankemylderet for en stund?
Trænger du til at slippe tøjlerne og nyde fællesskabet i en guidet meditation?

Der er noget særligt ved at meditere sammen, uanset om vi er få eller mange. Det er en stemningsfuld måde, at være sammen på, og kan anbefales både til nybegyndere og øvede. Fællesmeditation er et åndehul hvor du kan lade op, fokusere på nuet og mærke livet.

Meditationen er guidet og hver måned er der et nyt tema. Vi mediterer uden særlig religiøs eller spirituel tilknytning, så alle kan være med.

Efter hver meditation, vil der være mulighed for at snakke om de oplevelser, du har haft.

Du møder
Tine Appelguider fælles meditation. Tine har gennem mange år været grafiker og webdesigner med eget firma, men er nu i gang med at finde en ny livsbane med mere fokus på det alternative, herunder Reiki Healing og Clairvoyance. Hun guider gruppen for at træne sine færdigheder med fælles meditation.

Det praktiske
Meditationen kan forgå siddende på stol eller gulv efter behag. Medbring dit eget tæppe til at have over skulderen, en pude samt en flaske vand.

Hvornår
Vi mødes i rolige omgivelser på Mantziusgaarden den anden torsdag i hver måned i lokale 1.4 + 1.5.
Arrangementet varer 1-1½ time og inkluderer behageligt selskab, tjek ind, eftersnak og og te/kaffe/vand i pausen. Selve meditationen varer ca 30 minutter.

Alle er velkomne, men der er begrænset plads. Du kan tilmelde dig et enkelt eller flere arrangementer, som foregår den 13. januar, 10. februar, 10. marts. 7. april. 12. maj og 9. juni fra 19.30 - 21.00

Tilmeld
Tilmeld dig her på siden:

  • juni: https://frivilligcenterrudersdal.nemtilmeld.dk/55/


  • OBS! Ved tilmelding giver du samtykke til at vi opbevarer din mail adresse, som vi bruger til information fra kursusleder.