Spring til indhold

Rikke Thomsen

Musik: Rock/Pop

Når den sønderjyske sangskriver Rikke Thomsen besøger Birkerød, bliver det inklusiv Rikkes band bestående af bassist Peter Parmo Overby, trommeslager Lasse Bruun og Andreas Bek Mortensen på tangenter.

Disse musikere har Rikke spillet med i flere år, og når de sammen går på scenen, så kan deres nære musikalske venskab høres!

Rikkes finurlige og underspillede historiefortælling får naturligvis sin plads i centrum - ligesom sangenes lyrik altid har det. På forårsturnéen bliver publikum præsenteret for en række nye sange samt sange fra Rikkes bagkatalog. Begge dele vil blive iklædt et melankolsk, ærligt og stærkt musikalsk tæppe af pop/folk og americana.

Med sit band i ryggen vil det hele til sammen give Rikke frit spil til at vise hendes håndværk som guitarist. Vi vil derfor kunne opleve Rikke med både den velkendte westernguitar og hendes arsenal af elguitarer. Mon ikke sidstnævnte vil bide gevaldigt fra sig?
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er blevet flyttet fra 23. april 2021 / senere 10. december 2021 til 3. november 2022. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.