Spring til indhold

Jacob Taarnhøj - Krøllehjern'

Teater: Show/stand up

Komikerkometen Jacob Taarnhøj krøller din hjerne på ny Danmarksturné.

Danske comedyfans skal finde strygejern og steamers frem, når den fynske komiker Jacob Taarnhøj krøller hjerner på sin udvidede Danmarksturné med det seneste show "Krøllehjern'".

Onemanshowet "Krøllehjern'" er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet "Krøllehjern'".

"Krøllehjern'" er et show, hvor man allerede i presseteksten mærker Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.

Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed. "Krøllehjern'" indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge-/partikel-dualiteten.

Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Han optog i 2018 sin første comedy special, der blev sendt på TV2 Zulu samme år, deltog i anden sæson af "Stormester" i 2019 og var med som support for Ruben Søltoft i 2018-2019.
___

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.