Spring til indhold

Sorggruppe for teenagere

Diverse: Møder

Har du mistet og kan du også føle dig alene med sorgen? Unge inviterer andre unge til at deltage i et sorggruppe-forløb for ingen skal være alene med sorgen. Hvem kan deltage.

Har du mistet og kan du også føle dig alene med sorgen? Unge inviterer andre unge til at deltage i et sorggruppe-forløb for ingen skal være alene med sorgen.

Hvem kan deltage
Unge teenagere, som har mistet og oplevet et stort tab tidligt i livet. Det kan være en forælder, søskende, en god ven eller en anden vigtig relation.

Hvad foregår der
Deltagerne støtter hinanden ved at dele egne historier og lytte til hinandens fortællinger. Det er ikke et terapiforløb, men et sted, hvor der er plads til at tale om alt det, der er svært, men også give plads til gode minder. Hver gang har vi et specifikt tema for mødet, det kan fx være højtider og mærkedage. Alle har på skift mulighed for at dele deres historie og erfaringer med de andre i gruppen.

I gruppen vil vi være 5-8 personer.

Gruppen ledes af Julie og Bodil som selv har haft tab og sorg tæt inde på livet i en ung alder. De har begge fået træning i at arbejde med selvhjælpsgrupper og sorgprocesser.

Hvor og hvornår
Sorggruppen starter torsdag d. 28. oktober og afholdes hver anden uge. Gruppen kører til og med december, med mulighed for forlængelse. Planlagte møder er 28. oktober, 11. november, 25 . november, 9. december og 16. december.
Tid: 17-19.
Sted: Frivilligcenter Rudersdal, Øverødvej 246B, 2840 Holte.

Det er gratis at deltage. Efter tilmelding vil du blive kontaktet af en af de to ledere af sorggruppen for en kort indledende samtale.