Spring til indhold

Høstmarked på Mothsgården i Søllerød

Diverse: Marked/byfest

Kom og vær med til Mothsgårdens Høstmarked! Rudersdal Museer holder "Høstmarked" på Mothsgården på plænen foran Mothsgården i Søllerød. Vi har også sørget for underholdning, som jo hører til på en rigtig markedsdag.

Underholdning for store og små

Mothsgården får besøg af en ægte bugtaler, Preben Palsgård, der underholder kl. 14-15. Og Mothsgårdens Pippi vil lave krea-værksted og sørge for sjov og ballade og aktiviteter for børnene.

Markedsstande med spændende varer til gode priser.

Kom og gør et kup!

Rudersdal Museer har selv en stand med supergode tilbud på bøger og røverkøb på rester fra museumsbutikkerne på Vedbækfundene og på Mothsgården. Historisk-topografisk Selskab for Søllerødegnen har også en bogstand, hvor de sælger udvalgte varer til gode priser. Vi laver også aftaler med andre, der har spændende eller velsmagende varer at sælge.

Lidt til ganen og maven:

Der vil kunne købes diverse drikkevarer, bl.a. vin, øl, sodavand samt kaffe og te. Og der kan købes kager eller is i museets reception.

Vejret er altid godt på Mothsgården!

Vi håber på dejligt sensommervej, men har selvfølgelig pavillonerne klar.

Skulle det dryppe, så er der altid tørvejr i de spændende udstillinger på Mothsgården. Benyt lejligheden til at se den helt nye særudstilling "Pestilens - Livet i epidemiernes skygge", hvortil der er gratis adgang under Høstmarkedet.

Kom til Mothsgården til en dejlig dag med sjove oplevelser.

Vi glæder os til at se jer!.