Spring til indhold

Simon Talbot - Optur [Få billetter]

Teater: Show/stand up

Træt af nedtur? Gør dig klar til at få en kæmpe optur med en af danskernes favoritkomikere.

Simon Talbot er nemlig klar til at drage på en storslået Danmarksturné, hvor han er tilbage på modersmålet med sit nye show "Optur".

Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil Talbot gøre op med i sit nye show - danskerne trænger nemlig til en gevaldig optur.

Der skal grines og være god stemning igen, når Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv - såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner-mor og irsk gadedrenge-far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade og meget mere - til jokes, vi alle sammen kan grine af.

For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget "Tiger King" og erhvervet sig en sukkerafhængighed.

"Jeg vil have folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet... Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King," siger Simon Talbot.

Forvent glade aftener med mavekrampende grin og Simons karismatiske energi, når han indtager nogle af landets største spillesteder med sit nye show Optur i 2022.
___

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.