Spring til indhold

Linda P - Sabotagehunger [Få billetter]

Teater: Show/stand up

Glæd dig til endnu en runde med Linda P. og hendes femte one-man show, hvor hun deler ud af sig selv og sine frustrationer via one-liners og veltilrettelagte anekdoter.

"Linda P. er i sædvanlig storform i sit nye show, hvor hun bearbejder den "sabotagehunger", der har været en følgesvend gennem alle årene. Bliver det for intimt og forpligtende, skal det saboteres. F.eks. med kvikke one-liners. Stand-up'eren med proletarbaggrund er blevet hetero, mor og smaskforelsket. I en bornholmer. Det forhindrer hende dog ikke i at være lige så grovkornet morsom som altid," skrev netmediet POV International og gav showet fire stjerner.

Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P., haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive "normal".

Men er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade? Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse? Og er det i orden at være fucked up, når man ovenikøbet snart skal være mor?
___

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.

Showet er tidligere blevet flyttet fra 7. oktober 2020 / senere 10. marts 2021 til 13. oktober 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.