Spring til indhold

Ginne Marker

Musik: Rock/Pop

Nu annoncerer Ginne Marker endelig sit andet album, som udkommer til efteråret 2021, og rejser samtidig rundt i Danmark med sit band i november.

"Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20'erne. Hvilket egentlig var på tide."
(GAFFA)

Den anmelderroste singer-songwriter Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. For debutalbummet For Seasons to Come (2019) modtog Ginne en buket af gode anmeldelser og en bølge af prestigefyldte priser - herunder Carl Prisen i kategorierne "Årets Komponist - Jazz" og "Årets talent" 2020. Nu er der endelig mere ny lyd fra Ginne Marker på vej.

Første single fra det kommende album er den soulede "Never Golden But Beautiful", der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Med en stjernespækket besætning og et internationalt hold sættes barren højt for albummet, der ligesom debutpladen produceres af Aske Jacoby.

Ginne kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazzpop, singer/songwriter. Ginnes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 27. februar 2021 til 25. november 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.