Spring til indhold

Lys & Liv: Love Velo

Teater: Skuespil

Tag dine cykelglade familiemedlemmer og venner med til Bellevue Teatrets forestilling LOVE VELO i Nærum Bibliotekspark.

Oplev Bellevue Teatrets sprælske forestilling om cykel-genbrugs-professoren Émile og hans selvbyggede, mekaniske cykeltræ. Cykeltræet kan lyse, spille musik og dreje som en karrusel. Men først skal Émile lære, at verden kun drejer rundt, når vi hjælpes ad. Den franske cykelartist Serge Huercio (kendt fra Bellevue Teatrets forestilling Cykelmyggen Egon) er Émile i en poetisk teaterforestilling for cykelentusiaster i alle aldre inspireret af cykling, genbrug og Storm P. Publikum bydes op til at træde i de frie pedaler!

Kan du ikke få nok af cykler, så husk at Rudersdal Kommune også fejrer genåbningen af Cykelmyggens Cykellegeplads ved Trørødskolen i Vedbæk 5. september, hvor selveste Cykelmyggen og Dansemyggen fra Bellevue Teatret samt Cykelmyggens "grand old mand", Flemming Quist Møller, kigger forbi til sjov, cykeltricks og spilopper.

Forestillingen er produceret af Bellevue Teatret og finder sted i Nærum Bibliotekspark.

Varighed: 30-40 min. Anbefalet alder: Alle.

~

Arrangementet er en del af Lys & Liv - 10+ gratis arrangementer i uge 31-36 på tværs af Rudersdal. Læs mere om Lys & Liv her

Lys & Liv følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger til sikker afholdelse af arrangementer. Husk at medbringe coronapas. Børn under 16 år er undtaget for coronapas.