Spring til indhold

NY dato: Uffe Holm - StayTheFuckHome

Teater: Show/stand up

Showet med Uffe Holm på MantziusLive 24. marts 2021 flyttes til 29. september 2021.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

~

Et one-man show fra en komiker i karantæne.

Hvordan klarer man at gå op og ned af sin kone og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen? Hvad sker der for de mange dumme spørgsmål, man pludselig selv stiller, fordi man røvkeder sig og er bange for stilheden? Hvor tit behøver man egentlig at gå i bad, og hvor køber man de bedste joggingbukser? Sådan lød spørgsmålene fra Uffe Holm, da pandemien ramte Danmark, og vores verden med ét blev vendt på hovedet. Og det er som bekendt ikke blevet nemmere, som året er skredet frem...

Uffe startede med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl til karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og hvad skal man få tiden til at gå med, når man skal "StayTheFuckHome"? Det kom der en masse underholdning ud af, som blev sluppet løs til Uffes mange følgere på de sociale medier. Uffe blev venner med sine følgere og fik en masse gode råd og opmuntring - og gav det videre!

Det var også i de uger, Uffe fik idéen til sit nye one-man show. Statsministeren tonede frem på skærmen og beordrede stuearrest til hele Danmark. Og så kom den ene udfordring efter den anden rullende henover os. Efter hvert pressemøde opstod der nye spørgsmål: Må man gå ud, må man kramme sine børn, åbner Tivoli på mandag, kan en undulat få corona, må man knalde?

I krisetider lærer man sig selv og sine medmennesker at kende. Når folk er allermest pressede, kommer nye sider frem. Nogle hamstrede gær og toiletpair, andre bankede på hos naboen for at tilbyde hjælp til at handle ind. Nogle tog en for holdet, andre tog sig bare af sig selv og fortsatte, som om intet var hændt. Mens størstedelen af Danmark blev hjemme, var der nogle som bare ikke kunne finde ud af at "StayTheFuckHome".

Tidens test af hvor meget vi kan holde til, og hvor svært det er at omstille sig, er der nu kommet et sjovt og reflekterende show ud af med Holm bag roret.

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.