Spring til indhold

NY dato: Knud Romers ABC: Et musikalsk dansealfabet - Mantzius for BØRN

Teater: Skuespil

Vi arbejder pt. på denne forestilling.

MantziusLive er midlertidigt lukket frem til 6. maj 2021 og kan desværre ikke afholde arrangementet på denne dato. Læs mere om nedlukningen her

Alle arrangementer i perioden frem til 6. maj udskydes til nye datoer eller aflyses. Har du købt billetter på Ticketmaster.dk, modtager du en direkte e-mail, når der sker ændringer med dit arrangement. Information om programændringer vil desuden blive annonceret på MantziusLive.dk og MantziusLive på Facebook så snart, vi har klar besked.
___

Lad dine sanser boltre sig i en underfundig og lærerig bogstavssafari! Med udgangspunkt i Knud Romers bidende og poetiske bogstavsfabler rusker denne forestilling alfabetet rundt og sammensætter det på ny i en kakofoni af farverige billeder, musik og dans.

Forestillingen er baseret på bogen "Knud Romers ABC", John Kørners billedkunstneriske dyreunivers og Bent Sørensens nykomponerede musik. Sammen skaber de eventyrlige elementer en smuk koreograferet scenisk sangleg for alle fra 5 år.

Forestillingen er produceret af SART Danseteater, Den Fynske Opera og BaggårdTeatret og præsenteres i samarbejde med Mantzius for BØRN.

Varighed: 45 min. Anbefalet alder: Fra 5 år i følgeskab med en voksen.

Medvirkende: Anete Jensen, Carlos Rodas og Karin Norrinder
Iscenesættelse: Sofie Christiansen
Tekst: Knud Romer
Komponist: Bent Sørensen
Billedkunstner: John Kørner
Scenograf: Luise Midtgaard
Kostumer: Alaya Riefensthal
Musik: Anders Ringgaard Andersen
___

Dørene åbner kl. 11.30. Forestillingen starter kl. 12. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.