Spring til indhold

Eftertanker: Charlotte Weitze og Rakel Haslund-Gjerrild

Diverse: Andet

Oplev romanaktuelle Charlotte Weitze og Rakel Haslund-Gjerrild i samtale om litteraturen som tidsmaskine og os selv som opdagelsesrejsende i fremtidsscenarier med livet efter katastrofer, men også med kimen til en ny livsform, hvor mennesker og natur indg.

Verden over diskuterer geologer, om vi står midt i en ny tidsalder, den antropocæne, hvor mennesket er den afgørende faktor for alt liv på Jorden. Imens skriver forfatterne os allerede direkte ind i fremtiden med cli-fi (Klimafiktion), der lader os opleve en klimaforandret verden - og vores egen rolle i den - med en blanding af frygt og håb.

Om forfatterne

Charlotte Weitze er forfatter til bl.a. klimaromanerne Den afskyelige og Rosarium, som netop er udkommet. En vildtvoksende fremtids- og slægtsroman om mennesker og planter gennem 100 år.

Rakel Haslund-Gjerrild er forfatter til bl.a. Alle himlens fugle, der udkom i 2020 og handler om en ung kvinde, der er alene tilbage i verden. I maj udkommer den historiske roman Adam i Paradis.

Billetter

Billetsalg pt. lukket. Der åbnes for billetter, når det igen er muligt at afholde arrangementer.

Du kan købe billet og deltage som publikum til arrangementet. Der er begrænset antal billetter pga. Covid-19. Vi livestreamer arrangementet, så du kan også vælge at se med via din skærm, hvor du kan stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet på Rudersdal Bibliotekernes facebookside. Optagelsen kan efterfølgende ses på rudbib.dk/live.