Spring til indhold

NY dato [begge showtider]: Nikolaj Stokholm - Turen Går Til Nikolaj Stokholm

Teater: Show/stand up

De 2 shows med Nikolaj Stokholm på MantziusLive 27. januar 2021 flyttes til 22. september 2021.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

~

Vi, I, alle er vilde med Nikolaj Stokholm!

Hele Danmarks Stokkefar er stadig på vejene i 2021 med sit nyeste one-man show, der premierede i 2020, men stadig blæser publikum bagover. 100.000 har allerede sikret sig billet til at have det pissegriner'n - du kan lige nå at være med!

I det forrige show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90'ernes Københavnerforstad. Albionen er siden blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. "Turen går til Nikolaj Stokholm" er en U-vending i Stokkefars spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller, og det er ikke meget andet end pjat.

Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på TV-skærmen og på scenen er du garanteret at være godt underholdt i hans selskab. Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

Aldersgrænse: Min. 15 år.

2 shows denne dato:
1. show kl. 19.00. Dørene åbner kl. 18.00. Unr. siddepladser
2. show kl. 21.30. Dørene åbner kl. 20.30. Nr. siddepladser [Få billetter]

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.

De 2 shows er blevet flyttet fra 27. januar 2021 til 22. september 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.