Spring til indhold

NY dato: Sanne Søndergaard - Selvsær

Teater: Show/stand up

Showet med Sanne Søndergaard på MantziusLive 10. februar 2021 flyttes til 6. oktober 2021.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

~

Læg selvoptimering langt bag dig og dyrk dit selvværd med Sanne Søndergaard i nyt flyvende-fantastisk show!

"Alle hepper på selvværd. Men man skal faktisk være ret sær for at have selvværd," siger Søndergaard. Og det er netop omdrejningspunktet i showet "Selvsær", hvor Sanne for alvor værdsætter sit eget selv gennem sin velkendte, satiriske og systemkritiske stil.

Hun undersøger også, om der er noget at lære af de sære: "Når man kender sit eget værd, går man ikke ukritisk med på det, alle andre er enige om. Det er sådan, man bliver Rosa Parks eller Greta Thunberg. Eller til en, der mener, at jorden er flad," griner Sanne.

Showet er derfor også en optrævling af alt det ævl, der fortæller os, at vi konstant skal optimere os selv for at være gode nok: "Vi skal arbejde 40 timer om ugen, være nærværende partnere, bevidstgjorte forældre, lyttende venner, have sunde (læs: tynde) kroppe og desuden meditere, løbe maraton, følge med i verdens begivenheder, spise kål og lære at sige nej og pyt og... Og... Og..."

"Selvsær" er et flying comedy-show, Sannes egen genreopfindelse: "Flying comedy er woke humor. Det handler om at forstå sig selv, andre og systemerne bedre. Jeg gør kun grin med de stærke og de magtfulde. Og dét er ret provokerende i dagens Danmark. Du kan også skrive, at det er identitetspolitisk humor, for så er vi sikre på, at Berlingske kommer til at hade det, og når Berlingske hader noget, så skriver de virkeligt meget om det."

Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Hun laver komik med indhold og foredrag med humor. "Selvsær" følger i kølvandet på en række succesfulde shows som bl.a. det seneste "Kontroltaber" fra 2019. Alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer. Sanne har desuden skrevet fem bøger. Hendes nyeste ungdomsroman, "Se mig", udkom i 2020.

Dørene åbner kl. 19. Showstart kl. 20. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Showet er blevet flyttet fra 10. februar 2021 til 6. oktober 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.