Spring til indhold

Mantzius for BØRN: Improteater Workshop med Sisse Gram de Fries

Diverse: Workshop

Det magiske ved improteater er, at ALLE kan være med. Og så er der garanti for et selvtillidsboost og en ordentlig latterindsprøjtning - for både store og små.

Til denne impro-workshop arbejder Sisse Gram de Fries - dobbelt Danmarksmester i improvisation - med teaterværktøjer, der kan hjælpe alle til at spille små teaterstykker, hvor fejl bliver brugt som gaver, og hvor samarbejde, grin og spontanitet vil være de allervigtigste elementer.

Improteater er en teaterform, som giver dig tryghed, fantasi og troen på, at dine egne bud er gode. Selv den mindste spæde tanke kan vokse fra en enkelt replik til en storslået improviseret sketch. Vi skal altså med andre ord arbejde med, hvordan vi skaber de magiske øjeblikke. Du bliver bedre til at lytte, smide kontrollen og tænke ud af den gamle kedelige boks.

Uanset om du er en erfaren skuespiller eller højst har sunget lidt i badet, så kan du deltage til workshoppen. Vi garanterer et sikkert rum, hvor du kan slippe kontrollen og opdage helt nye sider af dig selv.

Om Sisse Gram de Fries:
Du kender muligvis Sisse fra impro comedy-gruppen Den Lalleglade Brigade, som har vundet to Danmarksmesterskaber i impro comedy. Hun har arbejdet professionelt med impro comedy og improviserede musicals i over 10 år og har været skuespiller på TV2, TV2 Zulu, DR Ramasjang og DR Ultra. Sisse har optrådt på Bremen Teater, Det Kongelige Teater, Aarhus Teater, Odense Teater, Comedy Zoo og The Second City i Chicago, hvor hun også har studeret improv og comedy theory. Derudover har Sisse også været radiovært på Radio4 og er for tiden vært på børnepodcasten "Oldefars Drømmebil". Kirsebærret på toppen må være Sisses fortid som børneklovn i cirkus.

Workshoppen præsenteres af Mantzius for BØRN.

Aldersgrænse: Fra 9 år og op.

Workshopstart kl. 11. Varighed: Ca. 4 timer. Begrænset antal pladser

Workshop + improteater show:
Har du deltaget i Mantzius for BØRN og Sisse Gram de Fries' workshop, og vil du gerne se din impro-mentor Sisse i liveaktion? Samme aften kl. 19 kan du opleve et show med tre af landets dygtigste impro-skuespillere anført af Sisse. Det bliver en fantastisk aften, hvor skuespillerne improviserer et helt sketchshow baseret på publikums input. Alle scener har verdenspremiere, da intet er planlagt eller forberedt!

Læs mere om improteater showet her og køb en kombi.-billet til workshop + show for 150 kr. + gebyr (kun workshop: 100 kr. + gebyr / kun show: 100 kr. + gebyr)