Spring til indhold

Kom Videre Mand

Diverse: Møder

Er du blevet skilt, har mistet jobbet eller er blevet syg eller stresset? Eller har du måske oplevelsen af at have mistet fodfæstet? Så er mandegruppen nok noget for dig.

Er du blevet skilt, har mistet jobbet eller er blevet syg eller stresset? Eller har du måske oplevelsen af at have mistet fodfæstet? Så er mandegruppen nok noget for dig.

Kom Videre Mand er et gratis tilbud for mænd, der gerne vil have styr på deres udfordringer. Gruppen består af 8 mænd, der mødes en gang om ugen i 8 uger. Hver gang med et nyt tema.

Hvem kan deltage?

I mandegruppen hjælper mænd hinanden med at komme gennem livets svære overgange. Du kan deltage anonymt i et fortroligt forum med plads til max 8 deltagere.

Hvad sker der?

Tilbuddet består i et otte ugers forløb, der vil styrke din evne til at tackle svære livssituationer og blive bedre til at styre dit liv i den ønskede retning. Undervejs handler det om at
  • Finde fokus og få overblik
  • Skabe gode relationer
  • Blive bedre til den svære samtale
  • Få vækket ressourcer og få mere livskraft
  • Styrke evnen til at tackle svære livssituationer
  • Få inspiration fra andre mænd
  • Styre livet i en ønsket retning


Hvem styrer forløbet?

Forløbet foregår i en gruppe med Steen som frivillig gruppeleder. Gruppelederen har fået træning i koncept Kom Videre Mand, der er udviklet af Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark og gennemført med gode resultater overalt i landet.

Hvornår?

Mandag den 1. marts starter holdet og det fortsætter syv mandage til den 26. april dog undtaget påskeferie. Vi mødes i Frivilligcentret i lokale 215. Mødetid: kl. 17.00 - 19.00.

Informatíon og tilmelding

Læs mere om konceptet. Hør mere og tilmeld dig hos Frivilligcenter Rudersdal på info@frivilligcentret.dk eller telefon 4589 0056. Herefter bliver du ringet op af gruppelederen for en forsamtale.