Spring til indhold

Heerings Gaard på Christianshavn

Diverse: Ekskursion

Underviser: Lars Hermann. Den klassicistiske købmandsgård Heerings Gaard er en kulturperle, som sjældent er tilgængelig for offentligheden.

Du får en unik rundvisning i det fine gårdanlæg og hører historierne om familien Heering, som både boede og drev virksomhed på stedet i næsten 5 generationer. Du får et indblik i et enestående stykke dansk kulturhistorie og fortællinger om Christianshavns op- og nedture
Efterfølgende er der adgang til museet med udstillingen Vokser der penge på træerne. Inden vi går videre til restaurant Lalala - hvor vi skal have et godt aftensmåltid - sluttes besøget med en glas af den berømte kirsebærlikør Cherry Heering.

Den klassicistiske købmandsgård Heerings Gaard er en kulturperle, som sjældent er tilgængelig for offentligheden. Du får en unik rundvisning i det fine gårdanlæg og hører historierne om familien Heering, som både boede og drev virksomhed på stedet i næsten 5 generationer. Du får et indblik i et enestående stykke dansk kulturhistorie og fortællinger om Christianshavns op- og nedture. Inkl. Middag.

Hold: 7121110134 Mødested: Heerings Gaard, København K.