Spring til indhold

Annika Aakjær

Musik: Rock/Pop

Til efteråret 2021 tager Annika sit band med på "Det Meste Tour".

Det sker i kølvandet på et 2020, der ikke blev det år, hun regnede med. Det blev det ikke for nogen. Udsolgte koncerter og en optræden på Skanderborg Festivals store Bøgescene blev byttet ud med siddende koncerter for et mindre publikum og optræden for biler på en kæmpe parkeringsplads ved Kastrup Lufthavn. Også Birkerød måtte sidde en ellers udsolgt koncert over - men nu er vi klar til at byde Annika på et tiltrængt gensyn!

2020 blev også året med en ny single, som er forløber for et album der kommer på gaden 2021. En single om det år, som ramte Annika lige efter et svært brud: "Det var næsten til at grine af, og jeg åbnede bare mine arme og sagde: "Hello modgang my old friend!" Skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge og på toppen af den bølge, skrev jeg den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed, vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts 2020, hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er ligemeget, alt er "POP" (alt er pik og patter)."

Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig selv i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med Lille Filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Nu med tre af slagsen og en fjerde på vej.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / BEMÆRK: Der er kun adgang til balkonen med pladsbillet.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.