Spring til indhold

Mark le Fêvre - Heldig

Teater: Show/stand up

Mark besøger Birkerød med nyt one-man show i 2022.

Med showet "HELDIG" er Mark på en mission, han selv omtaler som: "At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af".

"HELDIG" kredser bl.a. om at få en chance til og at omfavne de bump, livet giver en på vejen, i stedet for altid at male fanden på væggen. Idéen til det nye one-man show tog faktisk sit udspring i "BØVL", hvor Mark arbejdede med moralen: "At det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed."

Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på TV, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede, han havde kræft. "Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert - 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med" - siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre.

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.