Spring til indhold

Særudstilling: Hold Dem til VOLVO - den holder til Dem!

Udstilling: Historisk

Kom og se særudstillingen "Hold Dem til VOLVO - den holder til Dem!" på Sommer's Automobile Museum. Der vil være Volvo'er, som du husker med glæde! Og der vil være Volvo'er, som du aldrig har set før!.

Museet viser en stribe flotte Volvo'er i et historisk tidsforløb: Kom og se den formodede ældste Volvo i verden fra 1927, store amerikanske inspirerede førkrigsmodeller, og de flotte herregårdsvogne, som mere end noget andet har været Volvos specialitet og store succes de sidste 50 år.

Det var den meget smukke og vellykkede Amazon Herregårdsvogn, der for alvor slog Volvos navn fast som én af verdens mest succesrige producenter af stationcars - eller "Herregårdsvogne" som det hedder på Volvo'sk. På særudstillingen kan du se én af de ældste Amazon Herregårdsvogne. Den er fra foråret 1963, originalt dansk og i sin oprindelige årgangstypiske farve "Tågegrøn".

Desuden byder særudstillingen også på Volvo PV444/544, Amazon, 1800-sportsmodellerne, 140/240 og 700-serierne, de første forhjulstrukne og hollandske Volvo'er - frem til 850 T5 R fra 1995.

Og, naturligvis, viser vi også Sommers egenudviklede specialbiler med Volvo-teknik.

Der vil være Volvo'er, som du husker med glæde!

Og der vil være Volvo'er, som du aldrig har set før!.