Spring til indhold

Affaldsindsamlingen med Mantzius for BØRN

Diverse: Andet

Tag hele familien med og lad os sammen samle affald i området omkring Mantziusgården mm. Vi vejer alt det affald, som vi finder og tæller antal stykker plastik til Danmarks Naturfredningsforenings samlede opgørelse over affaldsindsamlingen. Husk handsker!.

Affaldsindsamlingen er Danmarks Naturfredningsforenings årlige indsamling af affald i naturen.

Tag hele familien med og lad os sammen samle affald i området omkring Mantziusgården, Cathrinelystparken, Præstegårdshaven, mm. Vi vejer alt det affald, som vi finder og tæller antal stykker plastik til Danmarks Naturfredningsforenings samlede opgørelse over affaldsindsamlingen.

Vi mødes i Mantziushaven. Fra kl. 13 kan I få udleveret en affaldspose. Medbring selv handsker. I skal være tilbage senest 14.30, hvor vi laver dagens sammentælling, som vi sender til Danmarks Naturfredningsforening. Der er kaffe/saft og kage i Mantziushaven, som en hyggelig afslutning på dagen

Mantzius for BØRN er en forening af frivillige forældre, som laver kulturarrangementer for børnefamilier. Vi får i 2020 støtte til vores arrangementer fra Rudersdal kommune.