Spring til indhold

Musik, stemning og gode tilbud - Alyst - Aflyst - Alyst

Diverse: Marked/byfest

Rudersdal Museer vælger at vise samfundssind og aflyse dette - ikke strengt nødvendige - arrangement grundet potentiel risiko for stigning i antallet af covid-19-smittede.

Kom og gør en god handel! Vi sælger ud af boglagrene, hvor der gemmer sig mange spændende titler og fascinerende læsestof. Der vil også være restlagre af varer fra vores museumsbutikker, og alt sælges til rigtig skarpe priser!I samarbejde med Birkerød Lokalhistoriske Forening og Historisk-Topografisk Selskab for Søllerødegnen afholder Rudersdal Museer Høstmarked ved Mothsgården i Søllerød.

Vi har inviteret gæsteudstillere med andre varer til vores høstmarked, så der er mulighed for flere fristelser.

Vi får selvfølgelig fantastisk vejr, men for en sikkerheds skyld slår vi pavillonerne op, så man i ly for sol og evt. regn, kan finde spændende bøger, postkort og gaveartikler.

God musik og en snapsesnak!

Til et godt høstmarked hører lidt god musik, så Duo Mosaik med Michael Møller, som mange måske kender fra musikskolen, kommer og spiller for os.

Mothsgårdens brygmester, Dorthe Meland, har sin egen stand, hvor man kan få sig en snak om snapsebrygningens mysterier og måske et par gode tips fra brygmesteren, som sikkert også byder på en smagsprøve af den berømte Moths Valnøddesnaps.

Glade børn og frisk kaffe

Man vil kunne købe kaffe, sodavand og et glas vin samt kage eller, is.

Markedsboderne er åbne fra kl. 12 og vi begynder at pakke ned kl. 15.

Fra kl. 14 til 16 laver Pippi - Mothsgårdens husartist - fest og ballade med alle glade børn. Deres forældre kan lege med eller finde sig et rigtig godt tilbud på Markedsstandene.

Find din indre tilbudsjæger frem og husk Dankortet og mobiltelefonen til Mobile Pay.

Vi glæder os til en dejlig dag sammen med jer.