Åbent Hus i Rudersdal Fægteklub

Motion: Andet motionstilbud

Du får mulighed for at prøve fægtesporten, lære basal våbenføring og benarbejde, og deltage i drabelige fægtedyste med dine kammerater, og andre børn og unge fra Rudersdal Kommune. Får du smag på mere, er du meget velkommen i klubben efter sommerferien.

Rudersdal Fægteklub åbner dørene for kommunens børn og unge. Det er muligt at deltage på enkelte dage, flere dage, og i hele perioden. Formålet er at give kommunens børn og unge smag for at prøve kræfter med fægtesporten.

Træningen ledes af klubbens cheftræner Boris Fomenko (tildiigere verdensmester og olympisk sølvvinder). Boris har som træner vundet VM med det russiske kvindelandshold, og har som tidligere dansk landstræner (1992-2005) været med til at udvikle fægtesporten i Danmark.

Der vil dagligt blive givet en kort introduktion til fægtesporten, der vil være benøvelser og våbenøvelser, der vil blive fægtet kampe, og gennemført små konkurrencer. Alle vil få sved på panden, og der er garanti for spænding og udfordringer både fysisk og mentalt.

Fægteudstyr lånes af klubben. Man skal være iført lange træningsbukser, t-shirt og indendørs sportssko. Medbring drikkedunk og evt. Madpakke.