"Langt fra Verden - Stemningsbilleder fra Rudersdal" Særudstilling på Mothsgården

Udstilling: Blandet/Ukendt

Oplev Rudersdal, som du aldrig har set det før. Gennem efteråret, vinteren og foråret kan du nu opleve fotograf Daniel Bødker Sørensens stemningsmættede fotos fra Rudersdal på Mothsgården i Søllerød.

Daniels billeder er fotograferet på en lang række lokaliteter rundt om i hele Rudersdal og på alle årstider, dag og nat. De viser mange forskellige og overraskende sider af naturen, byen, husene og alle "rummene" i Rudersdal kommune.

Daniels fascination af landskaberne og naturen i Rudersdal startede i hans barndom, hvor han voksede op i Brede og ofte kom hos bedsteforældrene i Øverød. Han brugte mange timer i den omgivende natur ved Mølleåen, i Kirkeskoven, ad stierne mod Høje Sandbjerg og i Rude skov.

Som barn var Daniels fokus på Holte, Øverød og Søllerød, som var det nære, men hans fotoprojekt har bragt ham ud i alle hjørner af Rudersdal Kommune og har givet ham et andet syn på Rudersdalegnen og åbenbaret områdets store alsidighed og de mange smukke og foranderlige landskaber.

Billederne fra udstillingen udgives som bog i samarbejde med Historisk-topgrafisk Selskab for Søllerødegnen, og bogen kan bl.a. købes i museumsbutikken på Mothsgården.

Daniel siger selv: "Det er jo fotos - så jo mindre forklaring des bedre".

Udstillingen har været åben siden efteråret. Nu er det muligt at købet billederne og får det med hjem, når udstillingen har lukket. Prislisten kan du se på Mothsgården.

Kom og oplev billederne og stemningerne selv og få erindringer om eller inspiration til dine egne oplevelser med Rudersdals fantastiske natur og byrum.

Særudstillingen fortsætter indtil sommerferien slutter 9. august.

Hvor: Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte

Hvornår: Frem til 9. august.

Tidspunkt: Tirsdag-fredag kl. 12-16. Søndag, lørdag kl. 11-16. Mandag lukket

Pris: Kr.40,- | Børn og unge u. 18 år gratis.