Mantzius Haven: Jacob Dinesen - Solo

Musik: Rock/Pop

Oplev Jacob Dinesen solo i Mantzius Haven.

Siden 2017, hvor Jacob Dinesen nærmest fra den ene dag til den anden, blev en vaskeægte verdensstjerne på dansk grund, har han og bandet udgivet albums, og turneret næsten uafbrudt. Det er med tiden blevet til flere hundrede koncerter på festivaler, i arenaer og på landets spillesteder. Men før tiden med radiohits og store lastbilproduktioner spillede Jacob Dinesen faktisk enormt mange solokoncerter.

I sommeren 2020 kan man for første gang i mange år igen opleve Jacob spille nogle ganske få helt eksklusivt udvalgte solokoncerter.

Jacob Dinesen har for længst etableret sig som en langtidsholdbar artist. Normalvis er han godt bakket op af sit uhyggeligt velspillende band og sit kæmpestore publikum, men i denne tid, hvor vi skal forsamles hver for sig, har Jacob valgt at tage på en lille eksklusiv tur bare med sig selv og sin guitar.

Fans over hele landet kan glæde sig til nogle helt eksklusive sommerkoncerter med en ekstraordinær intensitet, nærvær og spilleglæde, når Jacob Dinesen tager på turné i sommeren 2020.

BEMÆRK: Koncerten foregår i Mantzius Haven og udelukkende for et siddende publikum.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Vigtig information om Mantzius Havens aktiviteter:
Til sommermånedernes aktiviteter i haven har vi udarbejdet forskellige eventopstillinger forholdsregler, der nøje følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19, så vi alle kan deltage under trygge forhold. Vi opfordrer alle til følge Kulturcenter Mantzius' Sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer: Hold afstand bliv i dit dejlige selskab, hvis du ankommer som del af en gruppe. Dyrk den gode, grundige håndhygiejne. Husk at tage din tålmodighed med følg altid vores personales instruktioner. Bliv hjemme hvis du føler dig syg. Er du i risiko for et alvorligt sygdomsforløb i forb. med COVID-19, bedes du udvise ekstra forsigtighed ved besøg. Læs vores retningslinjer for og praktisk information om Mantzius Haven her.