Corona salon på skærmen

Diverse: Andet

Kom med, når Frivilligcenter Rudersdal inviterer til samtalesalon på skærmen og del dine erfaringer om, hvordan Coronaen berører vores liv og vores sociale fællesskaber.

Coronasalon på skærmen

Coronaen berører vores liv og vores fællesskaber med alt fra afstand og afsavn til ny hjælpsomhed, frivillighed og fællessang på skærmen.

Coronaen har fået os alle til at stoppe op. Vi har fået en mulighed for at gentænke vores måde at indrette vores liv og vores fællesskaber på. Hvordan håndterer vi krisen i vores hjem og vores foreninger? Skal hverdagen og foreningslivet se ud på samme måde efter Coronakrisen? Det er de vigtige spørgsmål, som du kan være med til at tale om på en eller flere samtalesaloner om Corona, som Frivilligcenter Rudersdal inviterer til med støtte fra Velliv Foreningen.

Salonen på skærmen er et samtalerum, hvor mennesker kan dele tanker, tale, lytte, støtte og inspirere hinanden i denne særlige historiske tid.

Salonerne er åbne for alle. Frivilligcentret inviterer særligt medlemmer i det lokale foreningsliv, frivillige og bestyrelsesmedlemmer til samtalesalonerne. Salonerne samles om tre væsentlige spørgsmål:
  • Hvad betyder Coronaen for mig og mine fællesskaber?
  • Hvad kan vi lære af krisen?
  • Hvad er vores drømme for fremtiden?


Samtalerne faciliteres af Else-Marie Bierlich, som er antropolog og en erfaren gruppeleder, der sikrer at alle får taletid og bliver hørt, og som efterfølgende samler ideer fra salonerne til foreningerne og Frivilligcentret.

Der inviteres til 8 samtalesaloner hen over sommeren. Der er plads til op til 20 deltagere i hver samtale, som varer i halvanden time. Når du tilmelder dig, får du en kvittering med et link til salonen og en forklaring på, hvor enkelt teknikken for videomødet fungerer på Zoom.

Tid og sted

Salonerne afvikles på skærmen, og du deltager fra dit eget hjem.

Link til tilmelding

https://frivilligcenterrudersdal.nemtilmeld.dk/6/