Keld & Hilda - "60 + 40 = 100 år" Jubilæums Show

Musik: Rock/Pop

60 + 40 = 100 år! Keld & Hilda Jubilæum med akkompagnement af Mickey Pless.

Et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda kan i 2021 fejre et bemærkelsesværdigt 100-års jubilæum.

Her er det 60 år siden, Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, Hilda første gang optrådte offentligt med Keld. Keld & Hilda har allieret sig med én af Danmarks dygtigste akkompagnatører, Mickey Pless, i et vaskeægte 100-års jubilæumsprogram med evergreens og anekdoter.

Publikum kan glæde sig til en musikalsk tour de force gennem Keld & Hildas lange karriere. Publikum får blandt andet historien om, hvordan der gik "gadekær i pigtråden", og hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie og formåede at fusionere pigtråd med schlager-musik. Det resulterede bl.a. i hits som "Ved landsbyens gadekær", "Ganløse Vanløse" og "Jeg ringer på fredag".

For sjov medvirkede Hilda på indspilningen af Keld & The Donkeys-hittet "Do You Speak English". Det blev en kæmpe succes, og arrangører begyndte at efterspørge, om Hilda måske kom med og sang "Do You Speak English". Efter 5 års forsøg lykkedes det Keld at overtale Hilda, og 6. februar 1981 stod Keld & Hilda på scenen for første gang.

Der bliver naturligvis også masser af Melodi Grand Prix nostalgi, når hele Danmarks "Mr. Melodi Grand Prix", Keld, fortæller anekdoter. 32 gange har han haft sange med i det danske Melodi Grand Prix - og imponerende ni gange har han vundet! Keld & Hilda vil også undervejs krydre den musikalske fortælling med andres sange fra de sidste 60 år. Det kan være sange, der har en speciel betydning for Heick´erne, eller måske sange udødeliggjort af én af de utallige danske eller udenlandske kunstnere, som Keld har haft besøg af i det populære program "Musikbutikken".

Alt i alt venter der publikum en fornøjelig musikalsk stund sammen med Keld & Hilda i et forfriskende show med Mickey Pless.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.