Spring til indhold

Karius & Baktus - Mantzius for BØRN [Udsolgt]

Teater: Skuespil

Denne forestilling gennemføres som planlagt.

Forestillingen Karius & Baktus på MantziusLive 20. september 2020 gennemføres med seneste tiltag [meldt ud 18. september 2020]:
  • Du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned: Ved billettering, barkøb og generel færden
  • Al udskænkning skal ophøre kl. 22, hvor vores bar derfor lukker. Køb dine drikkevarer før arrangementet, da vi i forvejen guider publikum ud ad en dedikeret udgang umiddelbart efter endt arrangement, også i dagtimerne.
  • Livearrangementer for et siddende publikum er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på 50 pers., og vi afholder fortsat arrangementer i overensstemmelse med gældende retningslinjer.


Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder livearrangementer i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

Bogen om Karius og Baktus havde sidste år 70-års jubilæum, hvilket betyder, at fortællingen om de to frække tandtrolde kendes af både unge og gamle og har spillet en stor rolle i at få de yngste til at svinge tandbørsten i flere generationer

Karius og Baktus bor i drengen Jens' mund. Her fester, larmer og danser de, mens de lever det søde liv og råber "Vi vil ha' wienerbrød! Vi vil ha' wienerbrød!" De får Jens til at spise sukker og glemme at børste sine tænder.

De to trolde har kronede dage som beboere i Jens' mund, men hævnen kommer, når Jens tager til tandlægen, hvor Karius og Baktus bliver skyllet ud og ender deres dage med at drive rundt på en tømmerflåde!

TEATER V's take på Pelle Koppels finurlige udgave er blevet til en opsætning af den elskede historie om de to frække tandtrolde, der udspiller sig i en farverig og tegneserieagtig scenografi med sæbebobler, kæmpe kager og tandhuse. Bogen og manuskriptet er skrevet af Thorbjørn Egner, og forestillingens sange og musik af Christian Hartmann.

"Karius og Baktus" er produceret af Teater V og præsenteres i samarbejde med Mantzius for BØRN.

Varighed: 40 minutter.
Anbefalet alder: Fra 4-8 år. Vi gør opmærksom på, at forestillingen egner sig bedst til børn mellem 4 og 8 år. Yngre børn kan blive forskrækkede over mørket, troldenes masker eller de høje lyde - det er noget andet end at læse bogen. Med dette forbehold, får alle den bedst mulige teateroplevelse.

Dørene åbner kl. 12. Forestillingen starter kl. 13. Unr. siddepladser.

Grupperabat: Ved køb af minimum 4 billetter er billetprisen herefter 75 kr. + gebyr pr. stk.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Forestillingen er udsolgt.