Samsø med smag

Diverse: Ekskursion

Underviser: Lisa Elsbøll. Samsø - øen med de mange solskinstimer og en fortælling om et samfund, der er skabt på mangeårige historiske traditioner - og som i dag har en helt unik historie at fortælle.

Bl.a. inden for iværksætteri og udvikling af energi fra alternative energikilder har Samsø skabt sin helt egen identitet. Med den lokale guide kører vi rundt på sydøen og hører de spændende fortællinger. Efter frokosten besøger vi nordøen og får flere smagsprøver undervejs. Prisen er inkl. bus, færge, smagsprøver, frokost og kaffe.
Samsø - øen med de mange solskinstimer og en fortælling om et samfund, der er skabt på mangeårige historiske traditioner - og som i dag har en helt unik historie at fortælle. Bl.a. inden for iværksætteri og udvikling af energi fra alternative energikilder har Samsø skabt sin helt egen identitet. Med den lokale guide kører vi rundt på sydøen og hører de spændende fortællinger. Efter frokosten besøger vi nordøen og får flere smagsprøver undervejs. Prisen er inkl. bus, færge, smagsprøver, frokost og kaffe.
Hold: 226020 Mødested: Flintholm station, Frederiksberg.