Spring til indhold

[Ny dato] Rocazino

Musik: Rock/Pop

Denne koncert har fået ny dato.

NY DATO - Koncerten med Rocazino på MantziusLive 2. maj 2020 flyttes til 13. maj 2021.

Tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

*

I 1979 tog sangskriveren Jesper Winge Leisner initiativet til at samle orkestret Rocazino.

Flere af medlemmerne kendte allerede hinanden fra rockorkestre i den københavnske omegns kollektivmiljø. Orkestret fik base i det hedengangne "Musikfabrikken Fairplay" i Dronningensgade på Christianshavn. Repertoiret var punk pop og new wave. I 1980 kom Ulla Cold med i orkestret, og i 1982 fik bandet ét af de mest klokkeklare gennembrud i tiårets historie med sangen "Elsk mig i nat", der var det første store pophit i Danmark, der på original vis blandede engelsk og dansk i én og samme sangtekst. Sangen blev årets store sommerhit, og gjorde Rocazino verdensberømte i Danmark fra den ene dag til den anden.

Ulla Cold sang sig fra første færd lige ind i hjertet på 80'er ungdommen. Hendes markante, personlige stemme og uanstrengte måde at synge på, var fundamentet for orkestrets store succes.

I løbet af de næste 7 år fulgte Rocazino succesen op med en sand strøm af hits, der i dag fremstår som noget af det mest originale og tidstypiske fra firsernes danske musikscene. Orkestret har bestået tidens prøve og er stadig fast og populært inventar på de danske radiostationers aktuelle playlister.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.