Spring til indhold

The Sandmen

Musik: Rock/Pop

Denne koncert gennemføres som planlagt.

Koncerten med The Sandmen på MantziusLive 21. november 2020 gennemføres som planlagt med unr. siddepladser.

Koncerten afholdes for et siddende publikum. Du bedes fortsat medbringe dine oprindelige billetter som adgang til koncerten.

Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder koncerter i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

Den seneste udgivelse fra The Sandmen, "Himmelstormer" (2019), er bandets 9. studiealbum og indeholder 11 sange skrevet og indspillet gennem de seneste tre år. Nu tager rockheltene albummet med sig på forårsturné og i den anledning også med til Birkerød.

GAFFA anmeldte "Himmelstormer" til 5 stjerner og betegnede udgivelsen som den mest rå og til tider blodigste udgave af bandet nogensinde. "En musikalsk kæberasler fra de garvede garagerockere".

Thomas Treos firestjernede anmeldelse i Ekstra Bladet tilføjede b.la.: "The Sandmen er modnet uden at miste den utilpassede desperation, der altid har luret i orkesterets stærkeste sange. Det er imponerende."

The Sandmen er også, især og ikke mindst et sublimt live orkester, og det er nu "Himmelstormer" sangenes tur til at blive vredet gennem Sandmens livemaskine tilført det ekstra, som bandet altid står for til koncerterne. Dermed bliver det også publikums tur til at blive ledt, lokket og sparket rundt i det univers af musik og sange, som bandet har skabt gennem årene.

Udover de tre Sandmen: Allan Vegenfeldt, vokal og keyboards, Stefan Moulvad, guitar og Michael Illo Rasmussen, trommer, er bandets to faste samarbejdspartnere, Jens Hein på bas og keyboards og Jarno Varsted på guitar og mundharpe, medkomponister på en række af sangene. Begge er også med live på scenen når bandet tager på turné.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.