[Ny dato] Annika Aakjær [Udsolgt]

Musik: Rock/Pop

Denne koncert har fået ny dato.

NY DATO - Koncerten med Annika Aakjær på MantziusLive 2. april flyttes til 12. september 2020.

Tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

*

Annika Aakjær er en ener på den danske musikscene, og hun har på det seneste indtaget vores yndlings TV-programmer som "Toppen af Poppen" 2018 samt bidraget med sine hysterisk sjove satiriske indslag i bl.a. "Ugen plus det løse med Huxi Bach" på DR2 og til ZULU Comedy Galla 2019.

Annika har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster. Og hun kan ikke mindst som ingen anden få folk til at grine af hendes vittige betragtninger løftet fra hendes liv.

Vi ser frem til at få besøg af Annika og hendes band og til at høre mere fra det nye album, den sjælfulde stjerne arbejder på.

"Når den værste vinter er forbi, fylder jeg tourbussen med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger hele Danmark igen. Efter en mere indadvendt efterårsturne er jeg frisk på at gå ud i foråret med lidt større armbevægelser og præsentere en masse nye sange og dem af de gamle, jeg selv bedst ka li'," fortæller Annika.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / BEMÆRK: Der er kun adgang til balkonen med pladsbillet.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er udsolgt.