[Ny dato] Burhan G - Akustisk [Få billetter]

Musik: Rock/Pop

Denne koncert har fået ny dato.

NY DATO - Koncerten med Burhan G på MantziusLive 30. april 2020 flyttes til 18. marts 2021.

Tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

*

Burhan G inviterer publikum helt tæt på i 2021.

Den danske pop- og R'n'B-stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre.

Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne "Kalder Mig Hjem", "Jeg Vil Have Dig For Mig Selv", "Mest Ondt", "Tættere På Himlen", "Jeg' I Live" og sidst, men ikke mindst julehittet "Tinka" med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre topentertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turné med kun to musikere og én korsanger. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes med den akustiske besætning.

Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.