[Ny dato] Moi Caprice + Support: Elou Elan

Musik: Rock/Pop

Denne koncert har fået ny dato.

NY DATO - Koncerten med moi Caprice på MantziusLive 3. april flyttes til 4. september 2020.

Tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

*

moi Caprice var blandt den danske rockscenes mest toneangivende og anmelderroste bands i 00'erne. De turnerede i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival med gribende, intense koncerter.

Nu melder bandet klar til 2019 og '20 med det nye album "Becoming Visible", der udkom 28. februar! Efter næsten 12 års pladepause er moi Caprice nemlig endelig klar med deres femte studiealbum, der ligesom bandets bagkatalog udkommer på Glorious Records.

Albummet er indspillet i løbet af efteråret 2018 og 2019 i Småland i Sverige og Gilleleje i Nordsjælland og færdiggjort i bandets eget studie på Vesterbro i København. Fridolin Nordsø, der begyndte sin karriere som producer med moi Caprices andet album, og som sidenhen har produceret alt lige fra Christopher til Choir of Young Believers, forestod mixningen af albummet, inden Steve Fallone, der tidligere har arbejdet med Tame Impala, War on Drugs, Arcade Fire, The National, Yo La Tengo, lagde sidste hånd på albummet, som han mastererede.

Førstesinglen, "Teenagers", er skrevet et par år efter, første forsøg på at lave et nyt album stagnerede, og linjen "I can't bring myself to believe that it's over" var allerede med i tidlige takes, hvor teksten hurtigt kom til at tematisere selve bandtilværelsen eller rettere: hvor hårdt det er at opleve at se sit teenageband disintegrere.

"Teenagers" er dermed et at de ældste numre på det kommende album og har levet en lidt hjemløs tilværelse, indtil bandet igen fandt sammen, og kastede sig over sangens umiskendelige moi Caprice-lyd som en af de allerførste.

Dette gav god mening, da den netop skulle beskrive følelsen af ikke at kunne acceptere, at bandet var et overstået kapitel. Musikalsk er "Teenagers" også et af de numre på det kommende album, der mest tydeligt refererer til det gamle moi Caprice, og i produktionen har bandet da også leget med små citater fra tidligere sange.

moi Caprice anno 2020 er tæt på original besætning: Michael Møller (vokal og synths), Casper Henning Hansen (trommer) og David Brunsgaard (guitar). Bandets oprindelige bassist, Jakob Millung, er nu bosat i Colombia og erstattes af Fridolin Nordsø, som tidligere producerede bandets anden plade "You Can't Say No Forever" (2005). Desuden er Jakob Funch, som var fast guitarist på bandets sidste turnéer, blevet medlem.

Support: Elou Elan
Elou Elan vender tilbage med et album om sorg, drømme og minder. Efter 9 års pause er dansk-norske Elou Elan (Eva-Louise Rønnevig) tilbage som solist og udsender 27. marts albummet "That Ocean". "That Ocean" er et album som handler om sårbarhed, ar, fortidens spøgelser, men også om rejsen i at transendere dette til kraft, kærlighed og håb. Det er et stemningsfyldt og inderligt album, båret af Eva-Louises stemme, der både er stærk og klar, men som også rummer en fortryllende skrøbelighed.

Albummet er produceret i samarbejde Brian Batz fra bandet Sleep Party People, og Elou Elan har med dette samarbejde taget et musikalsk skridt i en mere ambient retning.

Selvom der har været stille fra Elou Elan et stykke tid, har Eva-Louise optrådt i andre samarbejder og medvirket på en rækkeudgivelser med Niels Skousen og Nikolaj Nørlund. I efteråret 2019 turnerede hun med Aidt/Nørlunds "Housewarming".Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.