[Ny dato] Medina - Akustisk [Få billetter]

Musik: Rock/Pop

Denne koncert har fået ny dato.

NY DATO - Koncerten med Medina på MantziusLive 13. marts flyttes til 9. oktober 2020.

Tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

*

Medina skruer ned for synthesizerne og op for intimiteten med en sjælden akustisk koncert.

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen "Kun For Mig". Kort efter fulgte nyklassikerne "Ensom" og "Vi To", og det blev hurtigt klart for danskerne, at de måtte byde "Velkommen til Medina". Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden - og med mere end en kvart million solgte albums og hundredvis af livekoncerter herhjemme og i udlandet, har hun af flere omgange cementeret sin position. Senest i 2016 hvor Medina modtog Æresprisen ved Danish Music Awards.

I 2019 lærte vi Medina meget bedre at kende som deltager i det populære TV2-program "Toppen af Poppen", hvor hun fortolkede sange fra blandt andre Anders Blichfeldt (Big Fat Snake), Carl Emil Petersen (Ulige Numre) og Kvamie Liv, og Medina har allerede nu varslet, at flere af fortolkningerne måske vil være at finde på setlisten til efterårets intime koncert.

Velkommen til Birkerød, Medina!

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.