Cohen - En Hyldestkoncert

Musik: Rock/Pop

21. februar 2017 samlede en række af landets bedste solister og musikere sig om en hyldest til legendariske Leonard Cohen, der gik bort kort forinden.

Det blev en smuk aften, hvor alt virkelig gik op i en højere enhed - og efter utallige opfordringer har holdet nu besluttet at spille to allersidste koncerter sammen på hhv. MantziusLive i Birkerød og til Tønder Festival 2020 for at hylde den store mester en sidste gang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukkeste sange.

Ironisk nok var det hele tæt på at gå i vasken for mere end 50 år siden, hvor Cohen endelig debuterede som sanger. Hans mentor, sangerinden Judy Collins, havde netop indspillet hans sang "Suzanne" og lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22. februar 1967.

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: "I'm afraid I cannot do this", hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elskede verden over.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog.

Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til mesteren.

Solister:
Steen Jørgensen
Bjørn Fjæstad
Claus Hempler
Mike Andersen
Signe Svendsen
Sara Indrio

Bandet:
Palle Hjorth - Keyboards
Lars Skjærbæk - Guitar, kor
Mads Andersen - Trommer
Troels Skjærbæk - Bas, kor

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.