Hymns From Nineveh - Solo

Musik: Rock/Pop

Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, kommer til byen som led i en landsdækkende soloturné.

Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine vedkommende, danske popsalmer fra albummet "Sindets Asyl" (2020) - Hymns from Ninevehs femte album, men det første på dansk.

Sangskriveren har opnået bred anerkendelse hos anmelderne og vundet et stort publikum, ikke blot med fængende radiohits som "A Kid on the Beach" og "Stråle - Tåre - Dråbe", men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen.

Live er Hymns from Nineveh kendt for at levere enestående smukke og nærværende koncerter, hvor "det er svært ikke at blive rørt" (citat: GAFFA). Oplev et sjælfuldt møde med en begavet lyriker og et nærværende menneske i intime rammer, når Hymns from Ninevehs unikke stemme kommer til MantziusLive.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.