Uffe Steen Trio & Vestbo Trio + Food & Wine i Restaurant Mantzius - Jazzselskab Mantzius

Musik: Jazz

Det lyder næsten for godt til at være sandt - men det er det ikke! Velkommen til Uffe Steen Trio & Vestbo Trio: To koncerter plus fælles afslutning - alle mand på scenen.

Uffe Steen Trio:
Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas), Jesper Bo Knudsen (trommer).

Guitarikonet Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang række indspilninger gennem årene. Steen modtog Ben Webster Prisen i 2015, en DMA som "Årets Live-Navn" i 2017, en DMA med Shades of Blue i 2018 og yderligere en DMA med Grarup Allstars i 2019.

Vestbo Trio:
Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas), Eddi Jarl (trommer).

Vestbo Trio har de seneste år markeret sig med deres karakteristiske bud på instrumental musik. Som noget særligt har Vestbo Trio skabt spændende instrumentalmusik, som ikke kun er for folk med det store jazzkørekort: Med charme, nerve og afslappet selvfølgelighed spiller Vestbo Trio instrumental musik, der går rent ind.

Trioens nye album "Gentlemen..." (2019) er indspillet i Mark Knopflers studie i London. Albummet gik direkte ind som #1 på den danske Vinyl Top 40 - en flot bedrift for et album med instrumentalmusik

Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Før koncerten er det muligt at nyde Restaurant Mantzius' nye koncept "Jazz, Food & Wine" kl. 18. Få et lækkert tapasbræt med husets udvalgte specialiteter og et glas vin (rød/hvid eller bobler) eller en fadøl serveret før koncertoplevelsen. "Jazz, Food & Wine"-kombi. billet kan købes til en samlet pris på 410 kr. + gebyr. Ved bestilling reserveres automatisk bord i restauranten, og kombi. billetten er inkl. koncertentréen.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.